Solidaritat

Notícies

  • 2 de desembre de 2019 Arrenca la nova edició del programa metropolità 'Tenim drets, teixim llibertats'

    El passat dissabte 30 de novembre va arrencar la nova edició del programa metropolità Tenim drets, teixim llibertats dedicat enguany als drets ambientals, la reducció, reutilització i reciclatge de plàstics en relació amb el canvi climàtic.

  • 1 d'agost de 2019 Alumnes de batxillerat viatgen a Gàmbia dins el projecte de cooperació amb Tujereng Alumnes de batxillerat viatgen a Gàmbia dins el projecte de cooperació amb Tujereng

    La Carla Ceresuela i la Marta Sánchez, dues alumnes de 1r de Batxillerat de l’institut Montpedrós, han viatjat durant el mes de juliol a Gàmbia, on han realitzat el seu treball de recerca, que s’emmarca dins el projecte de cooperació que els Ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló i de Torrelles desenvolupen a la població gambiana de Tujereng a través de l’entitat local Mbolo i sota la coordinació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

  • 24 de desembre de 2018 Santa Coloma de Cervelló amb la Marató de TV3 i el Gran recapte Santa Coloma de Cervelló amb la Marató de TV3 i el Gran recapte

    Al nostre municipi diferents entitats han organitzat actes solidaris amb la Marató de TV3, i d’altres s’han sumat al Gran recapte d’aliments que s’organitza amb motiu de les festes de Nadal. Tot seguit us fem un recull de les activitats que ens han fet arribar les entitats. Moltes gràcies a tots i totes els que heu participat!

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:10