Solidaritat

Notícies

 • 14 d'abril de 2020 Trobareu mascaretes solidàries contra la COVID-19 als establiments Mascaretes solidàries contra la COVID-19

  Si no en tens, trobaràs mascaretes solidàries a diferents establiments del municipi. Les han cosit persones de la Xarxa de voluntariat de Santa Coloma de Cervelló, i es distribueixen de forma gratuïta a qui en necessiti a comerços del nostre poble.

 • 30 de març de 2020 Mascaretes solidàries contra el COVID-19 Mascaretes solidàries contra el COVID-19

  Un grup de 20 dones del municipi està confeccionant mascaretes de cotó de doble capa. Ja ens han fet arribar més de dues-centes vuitanta unitats que des de l'Ajuntament distribuïm entre el personal dels serveis municipals en actiu i el voluntariat, com a mesura de protecció contra el COVID-19.

 • 27 de març de 2020 Fem la compra per tu Fem la compra per tu

  La situació d’emergència sanitària decretada per les autoritats i les mesures acordades per contenir la propagació del virus COVID-19 ha fet que hi hagi famílies confinades sense possibilitat d’anar a fer les compres imprescindibles.

  Les persones i famílies que us trobeu en aquesta situació d’aïllament, no podeu sortir de casa, o sou vulnerables davant el contagi de la COVID-19 i no compteu amb ajuda del vostre entorn, podeu fer-nos arribar la vostra sol·licitud perquè una persona de la borsa de voluntaris de Santa Coloma de Cervelló faci la compra per vosaltres.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:10