Aliments Solidaris de Santa Coloma de Cervelló

El programa "Aliments Solidaris" sorgeix de la inquietud d'algunes persones del municipi amb ganes de fer més coses pel poble i per les persones amb més dificultats. Amb l'ajut de l'Ajuntament per posar-se en marxa, neix aquest nou projecte, que des de fa unes setmanes, ha passat a ser una altra de les iniciatives solidàries que l'APS de Santa Coloma de Cervelló du a terme al municipi.

Ara mateix comptem amb la col·laboració del supermercat Consum, i ben aviat amb la dels pagesos del Mercat de Pagès i de l'hort urbà de l'escola Colònia Güell, i, estem treballant de valent per què, d'aquí a un temps, tinguem altres vies d'abastiment que ens permetran augmentar el nombre de famílies ateses.

La nostra principal finalitat és cobrir les necessitats alimentàries de les persones en situació de vulnerabilitat. Per aquest motiu hem format una xarxa de voluntaris i voluntàries, que tres dies per setmana repartim aliments a persones i famílies del municipi que ens són derivades pels Serveis Socials de l'Ajuntament.

Lluís Pasqual Roca, 2-4 (Centre Cívic Can Baruta) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: voluntariat.stacolomacerv@gmail.com
Lloc web: apscoloma.blogspot.com.es/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 08.02.2018 | 10:14