Xarxa de Voluntariat COVID-19

La situació d’emergència sanitària decretada per les autoritats i les mesures acordades per contenir la propagació del virus COVID-19 ha fet que moltes persones a títol individual es mostrin disponibles per a fer tasques de voluntariat i ajudar les persones més vulnerables.

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament hem coordinat la Xarxa de voluntariat COVID-19, que anem activant a mida que van sorgint noves necessitats.  

En aquests moments, la Xarxa de voluntariat treballa principalment en el servei de compra de productes de primera necessitat a persones vulnerables o que es troben en situació d’aïllament i sense possibilitat de sortir de casa, i en la confecció de mascaretes solidàries. També és previst que les persones voluntàries ofereixin converses telefòniques a persones que es troben aïllades i que no tenen xarxa familiar o relacional. Aquest servei es pot demanar trucant al telèfon de l’Ajuntament 93 645 07 00.

Des de l’Ajuntament volem agrair la seva dedicació a totes aquelles persones que s’han interessat o s’interessaran per fer de voluntari/a.

Vols formar part de la Xarxa de voluntariat?

Si també vols formar part de la Xarxa de voluntariat, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

També hem habilitat un correu electrònic per a les persones que vulgueu fer tasques de voluntariat o  informació: scc.voluntariscovid@santacolomadecervello.cat

Es segueixen totes les mesures de seguretat i prevenció

Com a mesura de prevenció per evitar el risc de contagi, i per tal de minimitzar el màxim possible el moviment de persones, l’Ajuntament ha activat els voluntaris a mida que han arribat les demandes, i els hi ha proporcionat material i informació per complir les mesures de prevenció protocol·làries. En tots els casos, se'ls hi fa entrega d'una acreditació de voluntariat, mascaretes, guants i un protocol de seguretat. Les persones voluntàries de Creu Roja segueixen el seu propi protocol.

Llegiu les recomanacions que Protecció Civil ha publicat per al voluntariat clicant aquí.

Des dels serveis socials de l'Ajuntament s'està treballant per no deixar desatesa cap persona vulnerable mitjançant els diferents serveis que s'ofereixen com el Servei d'Atenció Domiciliària, els àpats i la teleassistència.

NOTÍCIES

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 17.04.2020 | 20:10
Darrera actualització: 17.04.2020 | 20:10