Jugatecambiental

Espai per al lleure que tracta de promoure el joc en família i el respecte pel nostre entorn. Es fa a través d’un seguit d’activitats i tallers dirigits per educadors ambientals, i un servei de préstec de material per jugar i explorar de forma respectuosa.

Aquestes activitats tindran lloc al Parc de Can Lluc . L’espai obrirà 2 hores, amb diferents àrees i serveis perquè gaudiu del parc en diferents estacions: una taula d’informació ambiental, espai de joc en família per divertir-se i explorar, tallers i itineraris guiats per educadors, activitats participatives i un servei de préstec de material per jugar respectuosament en el parc.

Espai de joc: d'11.30 h a 13.30 h
Activitats: de 12.00 h a 13.30 h

DIUMENGE 8/3/2020
Endinsa’t

Usem la mateixa energia quan juguem a la consola, llegim un llibre o naveguem per Internet? Per on s'escapa l'energia a casa? Aquest taller permetrà a tots els participants obtenir informació sobre l'ús d'aigua i energia en l'àmbit domèstic i aprofundir en l'eficiència energètica.

DIUMENGE 15/3/2020
Pintar l’aire

Has fet mai un dibuix sense paper? Sense llapis? Sabies que a l'aire també es pot dibuixar? Jugarem amb línies i colors i crearem dibuixos sense paper.

DIUMENGE 22/3/2020
Cobrim i descobrim

Farem un recorregut pel parc, on ens trobarem objectes coberts i mitjançant el sentit del tacte haurem d'esbrinar què hi ha sota de l'embolcall. Tot el que trobarem estarà al lloc que li correspon? Un cop descobert l'objecte que es troba sota l'embolcall caldrà decidir si el deixem al lloc on l'hem trobat o l'hem de treure.

DIUMENGE 29/3/2020
Més mans per un món més verd

Coneixerem com treballa l’energia eòlica i construirem la maqueta d’un molí de vent.
Taller dirigit principalment al públic infantil i familiar.

Organitza: Ajuntament. Regidoria de Medi Ambient | CM L’Arrel | Talher | Patim Patam | Edulis | ÀMB.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 17:45