Jugatecambiental

Espai per al lleure que tracta de promoure el joc en família i el respecte pel nostre entorn. Es fa a través d’un seguit d’activitats i tallers dirigits per educadors ambientals, i un servei de préstec de material per jugar i explorar de forma respectuosa.

Aquestes activitats té lloc al Parc de Can Lluc . L’espai obre dues hores, amb diferents àrees i serveis perquè gaudiu del parc en diferents estacions: una taula d’informació ambiental, espai de joc en família per divertir-se i explorar, tallers i itineraris guiats per educadors, activitats participatives i un servei de préstec de material per jugar respectuosament en el parc.

Espai de joc: d'11.30 h a 13.30 h
Activitats: de 12.00 h a 13.30 h

A conseqüència de la pandèmia, a partir de setembre les activitats dirigides de la Jugatecambiental es desenvoluparan seguint les mesures corresponents de prevenció de la COVID-19.

L'espai de joc i el punt d'informació no s'obriran aquesta temporada, i l'horari de l'espai de tallers serà d'11:30 a 13:30 h.

DIUMENGE 1/11/2020, d11:30 a 13:30 h
Taller a vista d'ocell
                       

Descobrirem els diferents tipus d'ocells que podem trobar a Catalunya, especialment a prop dels entorns urbans. Veurem quins son els ocells més freqüents, quines són les seves característiques, els seus colors i els sons que fan, on viuen i de que s'alimenten, de quines formes s'adapten al medi on viuen i quins mecanismes de defensa poden tenir.

Finalment realitzarem una sèrie de jocs entre tots a veure quantes coses hem après dels ocells, tot intentant fomentar hàbits de respecte i conservació envers aquests animals i el medi ambient.

Per a aquesta activitat es faran servir rastres reals d'alguns ocells com plomes, plastificacions amb dibuixos i fotografies dels diferents animals, així com dispositius multimèdia per a la reproducció de sons i imatges.

Darrera actualització: 29.10.2020 | 10:35