Teixim Educació

Teixim Educació us ofereix tot un seguit de xerrades, activitats i tallers gratuïts sobre l'educació dels fills i filles en qualsevol dels seus cicles.

Des de l'ajuntament volem ser partícips de l'educació global, de l'educació que implica no només les famílies i l'escola, sinó tota la ciutat. Sota aquesta idea va néixer ja fa uns anys, el programa de l'Escola Municipal de Pares i Mares.

Ara li hem donat una volta més a l’escola Municipal de Pares i Mares, i dintre del projecte Santa Coloma Educa us proposem TEIXIM EDUCACIÓ!, un cicle de tallers per a famílies.

Teixim Educació ofereix un espai de diàleg, intercanvi d'experiències familiars, reflexió sobre el nostre paper com a pare o mare, informació interessant sobre el tema a tractar i assessorament professional per part d'un expert en educació.
 

 • DIMECRES 16 i 23/10/2019, de 18.00 h a 20.00 h
  AL CENTRE CÍVIC CAN BARUTA

  Eines pràctiques per educar millor amb la informació que ens aporta la neurociència
  Taller de dues sessions adreçat a famílies amb infants i adolescents
  A càrrec d'Albert Lacruz

  Els experts en neurociència apunten que el cervell s’activa de manera més intensa quan els aprenentatges es fan a través de les emocions. Les emocions són clau en l’aprenentatge i com més positives siguin més bé s’aprèn. L’Albert Lacruz ens ajudarà a entendre i introduir-nos en  aquest mon de la neuroeducació.

  Com deia Plató, ”La disposició emocional determina la capacitat per aprendre. Les emocions són guardianes del cervell i tot el que s’aprèn amb emoció es grava de forma permanent”.

INSCRIPCIONS

Per participar als tallers de Teixim Educació, cal inscripció prèvia.
Ajuntament. Departament d'Educació
Telèfon: 93 645 07 00 (de dilluns a divendres, de 9h a 14h)
Per correu electrònic a: scc.educacio@santacolomadecervello.cat
Les places són limitades.

Darrera actualització: 10.10.2019 | 14:14