La Klau

El Centre Obert La Klau és un espai socioeducatiu basat en el reforç escolar i les activitats de lleure, dreçat a infants i adolescents de 6 a 16 anys.

A La Klau es treballen aspectes emocionals, personals i socials dels infants i adolescents que hi participen a través de dinàmiques, tallers, jocs i sortides. Des del centre es fa un acompanyament individualitzat als infants i adolescents que hi participen per tal de millorar el seu desenvolupament personal, social i acadèmic, i es treballa i es reforça dos àmbits principals en aquest desenvolupament: l’àmbit personal i emocional, i l’àmbit acadèmic i, cadascun d’ells amb objectius generals i específics per a cada grup d’edat.

A quí s'adreça el servei de La Klau?

La Klau està destinat a infants i adolescents de 6 a 16 anys, des de 1r de primària fins a 4t de la ESO.
Les activitats s’organitzen en tres grups diferents d’edat:

  • Grup de petits (de 6 a 10 anys)
  • Grup de mitjans (de 9 a 12 anys) 
  • Grup d’adolescents (de 12 a 16 anys)

Com treballem?

A la Klau hi treballen dues educadores que porten a terme activitats diàries amb els diferents grups d’infants i adolescents, en coordinació amb l’educadora social dels Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament. 
Cada curs La Klau treballa mitjançant un centre d’interès adaptat a cada grup d’edat, i es tracten diversos aspectes relacionats amb el desenvolupament personal, la pertinença al grup i l’esforç acadèmic. Amb el grup d’adolescents s’ha creat un nou espai destinat als seus interessos on es treballa mitjançant les assemblees, el diàleg, debats, cinefòrums, activitats i sortides.

Les activitats a La Klau comencen a l’octubre i finalitzen al juny. Els horaris de cada grup es defineixen a principis de curs, tenint en compte els horaris de les activitats extraescolars, i en la mida del possible, s’adapten a les necessitats del grup.

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Servei adreçat a infants i adolescents de 6 a 16 anys.
Si voleu més informació, us podeu adreçar al Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament.
Plaça de les Vinyes, s/n - (Edifici de l'Ajuntament)
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores
Telèfon: 93 634 19 51

Cal tenir en compte que per utilitzar el servei de La Klau cal un informe previ dels Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament, que realitzarà la resolució de cada cas.

La Klau

C/ Agustí Pedro Pons, 3 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 634 19 51
Lloc web: laklaucolomacervello.blogspot.com.es/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 23.01.2019 | 10:34