Promoció Econòmica

CARTA DE SERVEIS

Descripció

El Departament de Promoció Econòmica té com a principal objectiu articular una estratègia de desenvolupament local, per tal que Santa Coloma de Cervelló creixi econòmicament amb cohesió social i de forma sostenible.

Des d'aquest departament es treballa per impulsar, promoure i desenvolupar el conjunt de l'activitat econòmica del municipi, consolidant sectors amb capacitat de generar ocupació i, alhora, potenciar el naixement de nous projectes empresarials i econòmics.

En aquest sentit, el Departament de Promoció Econòmica presta el Servei d’Ocupació Local, un servei municipal que desenvolupa actuacions d’informació, assessorament, orientació ocupacional i intermediació laboral a persones i empreses del municipi. Està integrat a la Xarxa Xaloc, que promou la Diputació de Barcelona.

Serveis

Servei d’Ocupació Local, dins de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona:

  • Entrevistes i assessoraments a persones que busquen feina: suport i acompanyament per a la definició d’objectiu professional, avaluació de les competències professionals, recerca d’informació sobre formació i adequació de les eines per a la recerca de feina (currículum i entrevista laboral, entre altres).
  • Gestió d’ofertes de treball amb les empreses: acompanyament en la definició de perfils professionals, preselecció de candidatures i derivació; seguiment de persones contractades.

Suport a l’entitat Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló: aportació econòmica per a la promoció de les seves activitats.

Destinataris

Persones en situació de recerca de feina (tant si estan en situació d’atur com en actiu) i empreses que busquen persones treballadores.

Canal d’accés al servei:

  • Servei d’Ocupació Local: Per telèfon i a través del formulari que es troba a la web d’ofertes Xaloc

Taxes o preus públics associats

Serveis gratuïts.

Enllaços a la normativa reguladora i a informació addicional

Contacte

Contacte i horaris de les oficines d’atenció presencial relacionades amb el servei (Oficina d’Atenció Ciutadana):
Dilluns, dimarts i dijous, de 8.30 a 18 h. Dimecres i divendres, de 8.30 a 14.30 h.

Departament de Promoció Econòmica
Tècnica d’Inserció Laboral: Ma del Mar Frías
Telèfon: 93 45 07 00
Adreça electrònica: scc.promeconomica@santacolomadecervello.cat

Darrera actualització: 25.09.2023 | 17:15