Prohibides les trobades i reunions de més de deu persones tant en l'àmbit privat com en l'àmbit públic

Dissabte, 29 d'agost de 2020 a les 11:00

La Generalitat de Catalunya finalment ha aprovat avui la resolució per la qual es prohibeixen les trobades i reunions de més de deu persones tant en l'àmbit privat com en l'àmbit públic com a mesura especial per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya.

Aquesta limitació també s'aplicarà a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de deu persones per taula o agrupació d'aquestes.

No s'inclouen en aquesta prohibició les activitats laborals, les activitats de culte, actes religiosos com casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres ni els mitjans de transport públic.

També resten excloses d'aquesta prohibició:

 

  • Les activitats culturals, d'arts escèniques i musicals, cinema o exposicions.
  • Les biblioteques, arxius, museus i monuments
  • Equipaments esportius, com ara gimnasos i instal·lacions esportives

En aquests casos, cal complir les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT, i no podran participar persones que tinguin símptomes de COVID-19 o que hagin d'estar aïllades o en quarantena per qualsevol motiu.

Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual podrà ser exercit en les condicions que determini l'autoritat competent, i sense perjudici del compliment de les limitacions establertes amb caràcter general per les autoritats sanitàries en els espais públics.

Resolució SLT/2107/2020, de 28 d'agost
 

Darrera actualització: 25.10.2020 | 22:17