La Biblioteca Pilarin Bayés amplia serveis a partir d’avui dilluns 7 de setembre

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 16:00

La Biblioteca Pilarin Bayés amplia serveis a partir d’avui dilluns i recupera certa normalitat obrint novament les portes de la instal·lació amb aforament limitat i amb tot un seguit de mesures per garantir la seguretat de les persones.

Podreu utilitzar els ordinadors amb cita prèvia, i podreu accedir a la col·lecció i utilitzar les taules d’estudi, sempre mantenint la distància de seguretat i amb mascareta. Per al moment, no es podrà accedir a la Sala Infantil.

L'ús de la mascareta és obligatori a tots els espais de la Biblioteca, cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada i mantenir la distància. S’ha limitat l’aforament  seguint les mesures establertes pel Departament de Salut de la Generalitat, i s’ha creat un circuit a l’interior de les sales per ordenar la circulació de les persones i garantir la distància.

No cal cita prèvia per a venir a la biblioteca, i tampoc per a fer préstec. Si caldrà demanar cita si voleu utilitzar els ordinadors, ja sigui trucant per telèfon, enviant un correu electrònic a b.sta.colomac.pb@diba.cat o adreçant-vos al taulell de la biblioteca.

Podeu accedir a la col·lecció, i el servei de préstec es farà al taulell. També podreu sol·licitar préstec interbibliotecari, amb un cost de 1,5 euros per document, import que caldrà portar just.

Per a garantir la seguretat de tothom, és molt important la neteja i desinfecció dels espais i objectes. Per això, els documents consultats quedaran en quarantena i, després d’utilitzar-los, s’han de deixar damunt la taula o als carros. Pel que fa als ordinadors, cal netejar el teclat, el ratolí i la taula abans i després d’utilitzar-lo.

Horari Biblioteca Pilarin Bayés
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 16:30 h a 19:30h
Dijous, de 10:00 h a 13:30 h

Darrera actualització: 07.09.2020 | 19:30