Jugatecambiental

Diumenge, 23 de maig de 2021 de 11.30 h a 13.00 h

Bioblitz metropolità al Parc de Can Lluc
AL PARC DE CAN LLUC

A càrrec del Centre Mediambiental l’Arrel
El Bioblitz Metropolità és una jornada de ciència ciutadana que organitza l’AMB a les Jugatequesambientals amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Diversitat Biològica del 22 de maig. L’objectiu del bioblitz és fomentar la participació ciutadana en el recompte d’espècies per obtenir així un cens d’éssers vius i una fotografia de la biodiversitat al territori.

Espai de joc d’11:30 a 13:30 h 
Activitats de 12:00 a 13:00 h
Totes les activitats es faran seguint mesures de seguretat. És imprescindible dur mascareta. 

Es convida també a tota la ciutadania a penjar fotografies a les xarxes socials de diferents espècies de flora i fauna,  ja sigui en la participació de les activitats com en els moments de gaudi dels parcs i les platges metropolitans al llarg de tot el cap de setmana. 

Els participants hauran de publicar la fotografia al seu perfil de Twitter o instagram, etiquetar el perfil de @parcsplatgesAMB, fer servir els hashtags #BioblitzMetropolità21 i #CiènciaCiutadana i indicar a quin parc o platja s’ha fet l’observació en qüestió i el nom de l’espècie si es coneix. En el cas d’Instagram, i per aquelles persones que disposin d’un perfil tancat, per poder visualitzar les publicacions serà necessari enviar un pantallazo d’aquesta per missatge privat al chat del perfil @parcsplatgesAMB.

Organitza: Ajuntament. Regidoria de Medi Ambient | Àrea Metropolitana de Barcelona.

Parc de Can Lluc

Parc de Can Lluc - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 19.05.2021 | 12:06