Ja tenim el cartell de la 37a Festa de la Cirera i l’Agricultura

Dijous, 10 de de març de 2022 a les 10:00

El jurat qualificador del Concurs de cartells de la 37a Festa de la Cirera i l’Agricultura ha triat com a guanyador el cartell presentat per Bernat Soler sota el pesudònim BerSol.

Avui l'alcalde, Jordi Bartolomé, li ha fet entrega del premi del concurs de cartells, consistent en un val de 200 € a bescanviar per articles a la botiga Abacus de Sant Boi.

El jurat ha valorat especialment el domini de la tècnica i la idoneïtat de la proposta per a ser la imatge de la Festa de la Cirera, recollint en la seva il·lustració diferents elements de la cultura popular del nostre municipi, i sent alhora una bona mostra de la festa i de la pagesia.

El segon classificat ha estat el cartell presentat per la Marta Pequeño, i serà la imatge de la campanya promocional que l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló fa amb motiu de la Festa de la Cirera i l’Agricultura.

Enguany s’han presentat set treballs, tots ells de gran qualitat. Des de la Regidoria de Cultura volem agrair la participació de tots i totes les participants i donem l’enhorabona als guanyadors.

Darrera actualització: 10.03.2022 | 15:01

Imatges

Bernat Soler, guanyador del concurs de cartells