139 persones participen avui en el procés de selecció que ha convocat l'Ajuntament per a la contractació de 5 agents de Policia Local

Dimarts, 22 d'octubre de 2019 a les 15:30

Avui han començat les proves de selecció per cobrir cinc places d'agent funcionari de la Policia Local de Santa Coloma de Cervelló. Finalment s'han presentat a les proves 139 persones aspirants, que han estat convocades al Pavelló Poliesportiu per a realitzar el primer i segon exercici.

El procés de selecció es fa mitjançant oposició lliure per cobrir cinc places d’agents de la plantilla de la policia local que actualment estan cobertes per personal interí. Per accedir a una de les cinc places, els aspirants han de superar dues proves tipus test, una prova física, un psicotècnic i una revisió mèdica. També han d’acreditar el nivell B de català, o superar una prova de nivell. Els cinc agents que obtinguin la plaça, hauran de superar el curs de capacitació a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i després d'un període de pràctiques passaran a ser funcionaris de carrera del cos de Policia Local de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Paral·lelament a aquest procés de selecció, també s'ha convocat un concurs-oposició de mobilitat interadministrativa per cobrir una plaça d'agent de Policia Local vacant a la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament.

Aquests processos de selecció permetran consolidar la plantilla d'agents locals, proporcionant més estabilitat i qualitat al servei. Un cop finalitzin els processos de selecció, la plantilla de Policia Local s’incrementarà amb un agent, i estarà formada per tres caporals, un d’ells com a sergent en funcions, i dotze agents, tots ells funcionaris de carrera.

Darrera actualització: 22.10.2019 | 16:06