A la nit, respecta i no deixis rastre!

Dijous, 16 de juliol de 2020

A les nits, els espais públics com parcs i places apleguen un bon nombre de veïnes i veïns. Amb l'objectiu de reduir les conductes incíviques (sorolls, brutícia, consum d'alcohol i drogues...) en aquests espais, des de la regidoria de Convivència i Seguretat reprenem la campanya de civisme per sensibilitzar la ciutadania en el respecte a l'ús adequat dels espais públics i el descans del veïnat.

Un cartell col·locat a les places i parcs més concorreguts a les nits recorda als veïns i veïnes la necessitat de ser cívic en aquests espais i les possibles sancions en el cas de no tenir una conducta adequada (fins a 600 euros segons l'Ordenança Municipal de Convivència ciutadana). A més a més, la Policia Local reforçarà la seva presència en les zones i barris més afectats.

Segons el 1r tinent d'alcaldia, en Jordi Bartolomé: "L'objectiu de la campanya és dissuadir a les persones de realitzar actes incívics que pertorbin el descans veïnal i malmetin els espais públics que tots i totes gaudim. És bo recordar que es pot gaudir dels amics en un volum i comportament adequat que sigui compatible amb el descans dels veïns i veïnes i la preservació dels nostres parcs i places. Des del Govern som conscients que aquestes actes són realitzats per grups minoritaris i ni són representatius del col·lectiu juvenil, ni tampoc són només els joves els que els realitzen. Des de l'ajuntament estem destinant els nostres esforços en implementar polítiques adreçades millorar la convivència i veïnal i prevenir conductes incíviques mitjançant l'educació, la medicació i l'aplicació de l'ordenança sancionadora".


 

Darrera actualització: 16.07.2020 | 16:14