Ara més que mai, amb el comerç local

Dimecres, 30 de setembre de 2020 a les 10:00

Ara més que mai, amb el comerç local, és el missatge de la campanya de promoció del comerç de proximitat que des del mes de juny ha posat en marxa l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants.

La campanya va començar el mes de juny amb cartells promocionals, i ara són els mateixos comerciants els que ens donen a conèixer amb un vídeo promocional la varietat de productes i serveis que posen al nostre abast els 70 comerços i establiments que tenim a Santa Coloma de Cervelló.

La campanya posa èmfasi en els missatges de consum local, proximitat i l’agraïment als comerços, i el seu objectiu és recordar a la ciutadania que a les botigues i establiments del nostre poble hi trobarem tot allò que necessitem, i que no cal sortir de Santa Coloma de Cervelló per adquirir tota mena de productes.

La campanya també vol demanar a la ciutadania que agraeixin al comerç de Santa Coloma de Cervelló l’esforç que han hagut de fer durant el període de confinament fent les seves  compres al poble. Als comerços essencials, els hem d’agrair el seu treball durant els pitjors moments de la pandèmia, perquè van garantir l’abastiment de productes de primera necessitat, adaptant-se a la nova situació i seguint els requeriments sanitaris.  Als comerços que van haver de tancar, els hi hem d’agrair el seu esforç per seguir endavant i adaptar-se també a un moment excepcional.  

La situació econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19 està sent difícil per a molts sectors, especialment per al comerç de proximitat. Conscients d’aquesta problemàtica, l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha aprovat recentment ajudes extraordinàries destinades als comerços, i també als treballadors i treballadores autònomes, que es van veure obligats a tancar o suspendre la seva activitat professional durant l’estat d’alarma, o bé que han vist reduïda de forma substancial la seva facturació.

Recorda. Tot el que necessites ho trobaràs a Santa Coloma de Cervelló.

És l’hora d’agrair el seu esforç. Ara més que mai, amb el comerç local.

El vídeo promocional està produït per l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i compta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 30.09.2020 | 10:15