Millorem els espais públics

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 16:00

Abans que finalitzi l’any i durant el primer trimestre del 2021, l’Ajuntament té previst fer un seguit de millores a diferents espais públics i equipaments municipals. Donem una ullada a les principals actuacions realitzades en les darreres setmanes, a altres que tot just s’estan executant en aquests moments, i fem un breu repàs a actuacions que es portaran a terme aviat.

Actuacions del Pla Local de Joventut: circuit BMX, mobiliari esportiu i mòdul exterior per a entitats a Can Carletes

La construcció del nou circuit de bicicletes BMX al Parc de Can Carletes va finalitzar a finals de novembre, i és previst que s’inauguri el primer trimestre del 2021 un cop s’hagi redactat el reglament d’ús. Es tracta d’un circuit on els joves de Santa Coloma podran practicar salts i acrobàcies amb bicicletes BMX. El traçat del circuit es situa darrere de l’amfiteatre, dintre del recinte del Parc de Can Carletes.

També és previst instal·lar dues porteries de futbol no fixes amb ancoratges, una cistella de bàsquet, una taula de ping-pong exterior i una xarxa de voleibol a Can Carletes. Aquests equipaments esportius es sumaran a la pista de cal·listènia i la Pista de patinatge en línia, skate i bmx existent. Durant aquest mes de desembre s’instal·larà un mòdul exterior al Parc de Can Carletes per acollir entitats juvenils. 

Aquestes són actuacions que es recullen en el Pla Local de Joventut 2020-2025 a proposta dels i les joves del municipi dins del programa de foment de la pràctica esportiva i de l’associacionisme.

Millora del ferm al carrer Sant Jordi

Actualment s’està treballant en la millora del ferm al carrer Sant Jordi per deixar un rodament òptim per a la circulació de vehicles. Els treballs van començar l’1 de desembre i és previst que durin tres setmanes. 

Tanca perimetral i noves porteries al Parc de Can Lluc

A finals de novembre es va instal·lar una tanca perimetral a la pista esportiva del Parc de Can Lluc i és previst col·lcoar dues porteries de futbol i pintar les línies.

Enderroc de l’antic Casal de Sant Roc

Nou jardí de remeieres al parc de Can Lluc

El passat mes de novembre, nens i nenes de l’escola Pla de les Vinyes van plantar al Parc de Can Lluc diferents espècies d’herbes remeieres com el poliol, la menta, la valeriana, o la marialluïsa en el marc del programa Arrela’t de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. 
Més informació.

Millora dels vestidors del Camp de Futbol

Aquest mes de desembre és previst que s’enllesteixin les obres que s’estan realitzant als vestidors del Camp de Futbol Municipal Eusebi Güell. Es tracta d’una intervenció integral que preveu el canvi de l’enrajolat dels banys, reparació i pintura del paviment i repàs del sostre i fusteria. També es previst substituir quatre portes d’accés als vestidors per portes noves d’acer galvanitzat, i la substitució dels lavabos i els ruixadors de les dutxes. També s’ha pintat la porta d’accés al camp de futbol.

Próximament també és previst realitzar tot un seguit d’actuacions que enumerem a continuació:

  • Instal·lació de nova senyalització viària a tota la urbanització de Cesalpina.
     
  • Durant la primera quinzena de desembre Aigües de Barcelona substituirà la reixa de clavegueram del carrer Ramon Berenguer, 26 a Cesalpina, donat que fa molt de soroll quan hi passen vehicles. I tan aviat com sigui possible, es col·locarà un element de protecció al tub de desguàs que hi ha a la Plaça de la Font del Murri per seguretat.
     
  • Al Cementiri Municipal es canviaran les plaques dels nínxols dels números 501 al 592, ambdós inclosos
     
  • La Diputació de Barcelona, propietària de la rotonda d’entrada al municipi, arranjarà els defectes de l’obra que van executar a la rotonda després que l’Ajuntament hagi mostrat reiterades vegades la serva disconformitat per l’obra que es va dur a terme i l’estat actual d’aquesta.
Darrera actualització: 04.12.2020 | 16:46