28 de juny, Dia Internacional per l’alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 15:00

Un any més, l’Ajuntament se suma a la commemoració del 28 de juny, Dia Internacional per l’alliberament de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals amb la lectura del manifest a la sessió de ple del dia 25 de juny i la penjada de la pancarta amb els colors de l’arc de Sant Martí al balcó de la façana de l’antic Ajuntament.

El Sai Baix Llobregat ha programat un live al seu instagram @sai_baix_llobregat, dimecres 1 de juliol a les 18 h, on intervindran:

Agustí Bonifacio Guillén, treballador social especialitzat en salut mental infanto juvenil, referent de la unitat d’identitat de gènere de l’hospital Sant Joan de Déu. A banda, també és professor a diverses universitats, escriptor, bloguer-instagramer i comunicador.

Helena Galé, Psicòloga i sexòloga, Especialitzada en educació sexual amb joves i en assessorament sobre sexualitat, afectivitat i LGTBI+.

Segueix-lo en directe i participa! I si vols des de ja pots fer-lis arribar les teves preguntes o dubtes.

A més, a l’Especial Biblioteques 28J, trobareu una àmplia selecció de recursos que han elaborat en col·laboració conjunta l’Oficina de les Dones i LGTBI i la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 18:52