Nou tractament contra les paneroles i desratització

Dilluns, 21 de de febrer de 2022 a les 10:00

Durant aquesta setmana l'Ajuntament realitzarà un tractament contra les paneroles i desratització a tots els registres de clavegueram del municipi. 

Recordeu que després del tractament és més fàcil veure paneroles pel carrer, ja que els primers efectes del producte aplicat són de desorientació i atordiment fins que acaben morint. 

El tractament contra les paneroles es fa mitjançant pintura biocida, que es posa dintre dels registres del clavegueram públic, de forma que ni animals ni persones entren en contacte directe amb el producte. El tractament contra les rates es fa mitjançant paranys que també es col·loquen al clavegueram. 

En els darrers dos anys s'ha comprovat una reducció molt clara de la presència de paneroles al clavegueram gràcies a aquests tractaments que es realitzen periòdicament. Sí que és cert que existeixen alguns punts on és més complicat el control de la plaga per l'estructura del clavegueram. En aquests punts el tractament es fa més sovint. 

Quan el focus de les paneroles es troba en edificis privats, és molt important que les persones propietàries o responsables dels immobles contractin el tractament adequat per al seu edifici. Només així seran efectius els tractaments periòdics que es fan al clavegueram públic. 

Darrera actualització: 23.02.2022 | 09:35