S’entreguen els premis del Concurs de narrativa i poesia Primavera Literària

Dilluns, 23 de de maig de 2022 a les 10:00

El passat divendres 20 de maig la regidora de la Gent Gran, Maria Pau, va fer entrega dels premis del 16è Concurs de narrativa i poesia per a persones majors de 50 anys Primavera Literària.

Els guanyadors d’aquesta edició han estat, en la categoria de narrativa curta, la Dolors Prenafeta Ferrer amb l’obra Crònica d’una mort estimada; en la categoria de narrativa llarga, el David Quilabert i Aguilà amb l’obra La transfiguració de l’Ycyc; i en la categoria de poesia, la Roser Díaz Martín, amb el poema Temps de guera

L’acte de lliurament de premis es va celebrar a la Biblioteca Pilarin Bayés, en una sessió que va comptar també amb l’actuació al piano d’alumnes de l’Associació Musical SiFaSol.

Primavera Literària és una iniciativa de la regidoria de la Gent Gran amb l’objectiu d’estimular la creació literària entre les persones grans del municipi.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 15:11

Imatges

L'acte es va celebrar a la Biblioteca Pilarin Bayés Dolors Prenafeta, guanudora en la categoria de narrativa curta David Quilabert, guanyador en la categoria de narrativa llarga