Noves oportunitats formatives i laborals per als participants en el Projecte Engega

Dilluns, 30 de de maig de 2022 a les 10:00

Nou nois i noies d'entre 16 i 25 anys han participat durant deu setmanes consecutives en la darrera edició del Projecte Engega, un programa d'acompanyament a joves en la recerca activa de feina que impulsa la regidoria de Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament, en col·laboració amb les regidories de Promoció Econòmica, Joventut i Educació i el Punt Òmnia.

Els i les joves que han participat han gaudit de les sessions i els tallers de manera dinàmica i participativa, i han assolit els objectius fixats en un inici: per una banda, la seva implicació en la presa de decisions respecte del seu futur formatiu i laboral més pròxim, i per l'altra l'adquisició d'habilitats socials i personals així com de les competències bàsiques per fomentar la recerca activa de feina amb qualitat. També han après noves eines i estratègies que faciliten la incorporació al món laboral.

Alguns joves que han participat a l'Engega han reiniciat accions formatives, i d'altres ja s'han incorporat al món laboral, aconseguint la seva primera experiència professional.

El més important és que han finalitzat el projecte amb una dosi nova de motivació i amb una concepció de si mateixos renovada, creient de nou en les seves capacitats i sense abandonar les seves expectatives.

Darrera actualització: 30.05.2022 | 13:21

Imatges

Els i les joves que han participat han gaudit de les sessions i els tallers de manera dinàmica i participativa