Els espais públics incorporen nous tendals per a lluitar contra les altes temperatures

Dijous, 5 d'octubre de 2023 a les 09:00

Els espais públics i equipaments municipals continuen rebent la instal·lació de tendals que permetin apaivagar les elevades temperatures que es poden assolir durant els mesos d’estiu.

En el marc de les actuacions desenvolupades per l’Ajuntament per a l’adaptació del municipi als efectes del canvi climàtic, els espais públics i equipaments municipals continuen rebent la instal·lació de tendals que permetin apaivagar les elevades temperatures que es poden assolir durant els mesos d’estiu.

Entre els darrers treballs duts a terme en aquesta línia, cal destacar la instal·lació d’un d’aquests elements d’ombra al carreró del costat del Casal Municipal de la Gent Gran de la Colònia Güell. En aquest cas, per tal de celebrar la col·locació del nou tendal, l’Associació de la Gent Gran del Nucli va promoure per al passat 9 d’agost, amb la col·laboració de l’Ajuntament, un àpat per a les persones usuàries del casal.

La plaça Pi Tallat

D’altra banda, també s’han posat al servei de la població, recentment, els tendals de protecció situats a la plaça del Pi Tallat. Aquesta actuació comptava amb un pressupost d’execució de 55.000 euros.

Darrera actualització: 02.10.2023 | 14:06