Descarrega’t al teu mòbil la nova app de Santa Coloma de Cervelló

Dilluns, 1 de maig de 2017

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló t’ofereix una nova aplicació mòbil (APP) perquè tinguis accés a la informació del municipi d’una manera àgil, personalitzada i geolocalitzada.

Amb aquesta app instal·lada al teu mòbil podràs consultar de forma senzilla i ràpida informació d’interès, l’agenda d’activitats i les notícies més importants del municipi, i també rebre avisos i alertes sobre els esdeveniments més destacats i urgents.
Vols saber a quina hora surt el teu bus o l’horari dels ferrocarrils? O quin és el telèfon d’algun servei municipal? Potser necessites informació sobre el CAP, o l’horari de les farmàcies?

Amb la nova APP l’Ajuntament aposta per la innovació per a donar resposta a les necessitats de la ciutadania, amb solucions creatives i tecnològiques que fan de Santa Coloma de Cervelló un municipi connectat.

Saps on aparcar per fer les teves compres? T’hem localitzat totes les zones d’aparcament! Coneixes els parcs que tenim al municipi? I les rutes per caminar? Amb la nova app accediràs a la informació dels parcs i de les rutes geolocalitzades per poder compartir moments en família. 

Informa’t sobre els equipaments esportius del municipi i la seva oferta esportiva. I si t’agrada fer esport a l’aire lliure, descobreix els dos circuits de running i els espais per a la pràctica d’esport al carrer. Vols saber més coses sobre  els serveis per a infants, joves, o gent gran que tens al municipi? Saps què has de fer amb un moble vell que ja no vols? O amb les restes de poda del teu jardí? Tota aquesta informació i molt més la trobaràs a l’app de Santa Coloma.

A l’aplicació mòbil també trobareu informació dels comerços i serveis que estan adherits a l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló, que és qui gestiona l’aplicació del comerç de proximitat. Per facilitar-vos les vostres compres, a l’aplicació trobareu un llistat de comerços organitzats per àmbits, amb descripció dels productes que us ofereixen, adreça, horari, dades de contacte i enllaç a les seves xarxes socials, si en tenen. L’app també serà l’aparador on podreu consultar les promocions, ofertes i campanyes comercials que periòdicament ofereixen els comerços del municipi. 

A través de les tecnologies mòbils volem millorar la relació entre la ciutadania, les entitats, els comerços i l’Ajuntament.

Aviat l’app també incorporarà un espai on informar a l’Ajuntament de les incidències que trobis a la via pública, per millorar entre tots i totes el municipi.

Com podeu descarregar l’app de Santa Coloma?

L’aplicació està disponible per a telèfons mòbils Android i iPhone i és gratuïta. 

Per descarregar-la heu d’entrar a l’aplicació Play Store - GooglePlay (si teniu un telèfon Android) o a l’aplicació AppStore (si teniu un iPhone). 

Al buscador heu d’escriure Santa Coloma de Cervelló, i seleccionar la icona amb l’escut de l’Ajuntament i el text “Santa Coloma de Cervelló - Mostrarium”. Doneu a instal·lar, i us apareixerà la icona de l’app al vostre mòbil.

Darrera actualització: 9.02.2018 | 17:21