A l’esport, joc net

Dimarts, 20 d'abril de 2021 a les 16:00

L’Ajuntament rebutja qualsevol conducta esportiva violenta provinent tant del propi joc, com de la interpretació de la graderia. L’esport té moments d’estrès, contacte i interacció, però que en cap cas poden superar el respecte per les altres persones, i en cas que així sigui el reglament i el/la responsable del joc té recursos per frenar i sancionar la conducta inapropiada.

Independentment d’aquestes disputes del joc, a la graderia s’ha de mantenir l’ordre i el respecte pel joc i pels esportistes que el juguen, i qualsevol conducta contradictòria a aquesta idea, és totalment rebutjada.

L’esport ha d’estar lliure de violència, i ha de servir per treballar valors com l’esforç, la responsabilitat, el companyerisme i el respecte. És responsabilitat de tothom, esportistes i espectadors, eradicar la violència i donar un bon exemple. No fem que les actituds violentes embrutin aquests valors. A l’esport, joc net.

El Departament d’Esports treballarà conjuntament amb les entitats esportives, com a responsables de les activitats desenvolupades, per tractar de resoldre les incidències que puguin succeir, així com prevenir-ne de futures, per assegurar que l’espai esportiu, sigui un escenari saludable, lúdic i segur per la pràctica formativa i esportiva.

Agraïm a totes les persones de les entitats, consergeria de les instal·lacions, els/les Agents Cívics, així com al personal voluntari de Protecció Civil, la seva implicació per fomentar un correcte ús de les graderies de les instal·lacions esportives municipals.

Darrera actualització: 20.04.2021 | 16:05