A partir del 15 d'abril el repartiment de correspondència a Cesalpina es farà als domicilis

Dimecres, 23 de març de 2022 a les 11:00

L’Administració de Correus ha accedit finalment a la petició formulada per l'Ajuntament i l’Associació de Veïns de Cesalpina, i a partir del pròxim 15 d’abril el repartiment de correspondència a la urbanització es farà domicili a domicili.

Per rebre correctament la correspondència al domicili, les persones propietàries han d’instal·lar una bústia a la façana del seu habitatge, si encara no en tenen, donat que les bústies comunitàries de la pl. de la Font del Murri deixaran de donar servei.

Aquesta bústia s’ha d’instal·lar a la façana de l’habitatge, en un lloc accessible des del carrer per al personal de correus. A més ha de tenir una obertura per a la correspondència d’una amplada mínima de 2,5 centímetres. A la bústia ha de figurar obligatòriament el nom del carrer i el número i altres dades identificatives de la direcció postal.

Per rebre la correspondència correctament al domicili, caldrà que els veïns i veïnes de Cesalpina canviïn la seva adreça postal en els serveis i subscripcions que tinguin perquè actualitzin el  remitent (actualment els hi consta el número que els veïns i veïnes tenen assignat a les bústies comunitàries).

Aquesta millora en el servi es deu a les gestions que han realitzat conjuntament l’Ajuntament i l’Associació de Veïns de Cesalpina.

Darrera actualització: 23.03.2022 | 14:49