Acte central de presentació del Porta a Porta

Dilluns, 12 de de setembre de 2022 a les 12:00

El passat divendres 9 de setembre vam celebrar l’acte central de presentació del Porta a Porta, el nou model de recollida de residus que es posarà en marxa en el nostre municipi el pròxim 17 d’octubre, després d’una intensa campanya informativa que vam iniciar ara fa un any.

A l’acte, que es va celebrar a la plaça del Pi Tallat, van intervenir l’alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Jordi Bartolomé i la regidora de Medi Ambient, Susana Gaitan, per explicar a la ciutadania els motius ambientals i econòmics que han impulsat a l'Ajuntament a prendre aquesta decisió aprofitant la finalització de l'actual servei. També van donar resposta als dubtes i inquietuds que el nou sistema de recollida genera entre la ciutadania.

També hi van intervenir Isaac Peraire, Director de l’Agència de Residus de Catalunya, qui va ser rebut a l’Ajuntament, on va signar en el llibre d’honor; la Montserrat Febrero, alcaldessa de Corbera de Llobregat, municipi on han implementat recentment el Porta a Porta; i la Gemma Vinyes, cap d’Àrea de Medi Ambient i Infraestructures del Consell Comarcal del Berguedà, on aquest sistema ja s’ha implantat amb èxit a tots els municipis de la comarca.

Trobaràs més informació del Porta a porta a www.santacolomadecervello.cat/pap i a l’APP de Santa Coloma de Cervelló.

Darrera actualització: 12.09.2022 | 12:52