Acte de presentació de les millores i ampliació de la L76

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 14:00

Aquest migdia ha tingut lloc l’acte de presentació de les millores i ampliació de la línia de bus L76 que connecta el nostre municipi amb Sant Boi de Llobregat i que, a partir del dissabte 16 de juliol, també arribarà a Torrelles de Llobregat.

A l’acte hi ha assistit el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda; l’alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Jordi Bartolomé; el 1r tinent d’alcalde de Santa Coloma de Cervelló, David Quilabert; l’alcalde de Torrelles de Llobregat, Eduard Garcia; i el vicealcalde de Torrelles, Ignasi Llorente.

Finalment es fa efectiva una millora llargament reivindicada per la ciutadania i l'Ajuntament. El Bus-L76 ampliarà la seva freqüència de pas a partir de demà, i els feiners de dilluns a dissabte, tindrà una freqüència de pas de 30 minuts, enlloc dels 60 minuts actuals. Els diumenges i festius serà cada 45 minuts, enlloc dels 60 actuals.

D’altra banda, a partir d’aquest cap de setmana la línia L76 també es prolonga fins a Torrelles de Llobregat, on connecta amb les línies e20, L62 i L71. D’aquesta manera, es crea una nova connexió des de Torrelles fins a Santa Coloma de Cervelló, l’estació de FGC Molí Nou i l’hospital de Sant Boi.

Aquests son els  horaris de pas:

Darrera actualització: 15.07.2022 | 15:32