Acte institucional del 8 de març. L'esport femení: una carrera d'obstacles?

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 10:30

El divendres 6 de març, al Pavelló Poliesportiu Municipal es van interrompre els entrenaments habituals per celebrar l'acte institucional en commemoració del Dia Internacional de les Dones.

L'Alba Arcos, regidora d'Igualtat, i la Jèssica Muñoz, regidora d'Esports, van donar la benvinguda a les persones assistents amb unes paraules de reivindicació dels drets de les dones i, especialment, de reivindicació de l'esport femení.

Tot seguit es va obrir el torn de paraula a la Taula rodona L'esport femení: una carrera d'obstacles?, en què van participar les esportistes locals Nerea Perdigón, del Club Bàsquet Montpedrós; Glòria Gil, de l'Associació Esportiva Sant Lluís; Indira Marín, del Club Esportiu Rítmica Mediterrània; Carmen Casanova, Atleta; i Francisca Ferrer, de l'Escola d'Arts Marcials Tradicionals de Santa Coloma de Cervelló.

La Montse Quiñonero, periodista i veïna del nostre municipi, va moderar les intervencions de les esportistes, que van explicar com van ser els seus inicis a l'esport, quins van ser els entrebancs que van trobar, sobretot les dones més veteranes, i les dificultats per impulsar l'esport femení des de les entitats. També van parlar dels reptes futurs.

L'Anna Martínez va llegir el manifest, i l'acte va finalitzar amb l'actuació de dues alumnes de l'Associació Musical Si Fa Sol, que van interpretar diferents peces acompanyant la veu amb el piano.Agraïm a totes les entitats esportives i a l'Associació Musical Si Fa Sol la seva implicació i col·laboració per fer possible aquest acte.

Darrera actualització: 09.03.2020 | 15:28