Activat per demà divendres el nivell 3 del Pla Alfa al nostre municipi per risc extrem d'incendi.

Dijous, 14 de juliol de 2022 a les 17:00

Generalitat de Catalunya ha activat per divendres 15 de juliol el nivell 3 del Pla Alfa al nostre municipi per risc extrem d'incendi. L'Ajuntament ha activat el nivell d'alerta del Pla de protecció civil municipal.

Donades les altes temperatures i la baixa humitat que s'espera per aquests dies, la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 3 del Pla Alfa a 275 municipis de tot Catalunya, entre els quals està Santa Coloma de Cervelló.

Des de l'Ajuntament demanem evitar, si no és imprescindible, accedir al bosc o fer-hi activitats. Es col·locaran cartells als accessos per alertar a la població del risc d'incendi per aquests dies.

Les mesures extraordinàries que inclou el Nivell 3 Pla Alfa són:

  • Resta completament prohibit encendre foc en terrenys forestals o en la franja de 500 metres que els envolta incloent les barbacoes.
  • Es suspenen totes les autoritzacions excepcionals per fer foc.
  • Es restringeix la pràctica d'activitats esportives al medi natural.
  • Es prohibeix la realització de treballs forestals i queden restringides les activitats agrícoles que puguin generar risc d'incendi.


Us recordem que cal extremar les precaucions i avisar al 112 o al telèfon 24 h de la Policia Local 669 404 729 en cas de fum o foc.
Demanem la col·laboració de tothom per evitar situacions de risc aquests dies.

Podeu seguir l'evolució de la situació en aquest enllaç.

Darrera actualització: 14.07.2022 | 17:37