Alumnes d’arquitectura presenten els seus treballs sobre la Colònia Güell

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 14:00

Aquest matí, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, una vintena d'alumnes de 3r Curs de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) de la UPC, han exposat i defensat davant dels seus professors i professores els treballs que han realitzat sobre la Colònia Güell.

Els projectes que han presentat avui els i les alumnes corresponen a l’assignatura Arquitectura i ciutat, i versen sobre propostes acadèmiques i suggeriments de millora arquitectònica i urbanística per al conjunt de la Colònia Güell.

Per tal de preparar el seu treball i conèixer la seva arquitectura, el passat 23 de setembre els i les alumnes van visitar la Colònia, acompanyats per en Josep Padró, historiador local i veí de la Colònia Güell.

Els treballs que avui han presentat els i les alumnes s'exposaran del 22 de gener al 28 de febrer a la Sala d’exposicions dels Antics Cellers de la Cooperativa de la Colònia Güell. (Carrer Claudi Güell, 11-15, locals). Podeu visitar l’exposició de dilluns a divendres, de 10 h a 15 h.

Darrera actualització: 28.01.2020 | 15:00

Imatges

Alumnes d’arquitectura presenten els seus treballs sobre la Colònia Güell