Anna Martínez renúncia al càrrec d’alcaldessa

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 12:00

El Ple extraordinari que es va celebrar ahir dijous va prendre raó de la renúncia al càrrec d'alcaldessa presentat per l'Anna Martínez. Aquesta renúncia respon a l'acord de govern municipal per aquesta legislatura que van subscriure el juny del 2019 els grups municipals de Col·laborem i Progrés, que preveia el relleu en l'alcaldia a la meitat del mandat. L'Anna Martínez seguirà al govern municipal com a 1a tinent d'alcaldia i mantenint competències en diverses àrees rellevants del consistori com Urbanisme, Espais públics, Solidaritat i Cooperació, i Seguretat i Convivència.

El Ple es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament, i va ser semi presencial, amb l'assistència dels regidors i regidores i sense públic, com a prevenció en el context de pandèmia i, com tots els Plens des de l'estat d'alarma de fa uns mesos es va emetre en directe pel Canal de YouTube de l'Ajuntament.


(A partir del minut 6 d'emissió)

El Ple va començar amb la intervenció dels regidors i regidores portaveus dels grups municipals que conformen el consistori, que van agrair el tarannà dialogant i proper de l'Anna Martínez al capdavant de l'Ajuntament. Van destacar el seu treball i dedicació, especialment en els darrers dos anys, marcats per la difícil situació provocada per la pandèmia. En aquest sentit, van agrair l'entesa del consistori i la bona gestió de l'equip de govern durant els moments més difícils de la pandèmia.

En el seu últim ple com a alcaldessa, l'Anna Martínez va agrair el suport rebut als seus companys i companyes del grup municipal de Progrés, als regidors i regidores del govern municipal, i als regidors i regidores de l'oposició, en especial en aquests darrers mesos de gestió de la pandèmia, i va manifestar el seu compromís de seguir treballant incansablement i amb responsabilitat per al bé comú.

El Ple extraordinari i urgent d'elecció i presa de possessió del nou alcalde es celebrarà el dissabte 19 de juny a les 11:00 h. En aquest cas serà un ple presencial, amb assistència dels regidors i regidores del Consistori i amb públic. L'aforament estarà limitat a 60 persones, i es seguiran els protocols sanitaris. Per assistir com a públic a aquest ple cal inscriure's en aquest enllaç.
 

Darrera actualització: 18.06.2021 | 13:24