Arnau Lozano Bruna guanya el 11è Concurs de cartells de la campanya de sensibilització contra la violència envers les dones d'enguany

Divendres, 19 de novembre de 2021 a les 00:00

Arnau Lozano és alumne de primer d'ESO de l'institut Montpedrós. La seva il·lustració ha estat la triada pel jurat per a ser la imatge al nostre municipi de la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones d'enguany.Arnau Lozano Bruna

(1r E d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell guanyador

Moltes felicitats Aranau!

A la campanya de sensibilització contra la violència envers les dones de 2021 han participat 94 alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Montpedrós que, com cada any, ha treballat el tema de la violència masclista a les classes durant el mes d’octubre i ha prepara la proposta de cartells.

Totes les obres presentades al concurs seran exposades al Centre Cívic Can Baruta del 19 al 30 de novembre. Us convidem a visitar-la.

Cartells finalistes

Les dues finalistes del concurs de cartells han estat la Júlia Ruiz Fernández i la Inés Carrasco Palomino, totes dues alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Montpedrós.

Júlia Ruiz Fernández  
(1r B d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista   

Inés Carrasco Palomino
(1r E d'ESO Institut Montpedrós)
Cartell finalista

Com a guanyador del concurs, l’Arnau, rebrà una targeta regal amb un valor de 75 € per a l'adquisició de material artístic i educatiu i un diploma que li serà entregat durant l'acte institucional de la commemoració del 25-N, que se celebrarà a l'Ajuntament el pròxim dijous 25 de novembre a les 18 h. La Inés i la Júlia també rebran un diploma i una targeta regal amb un valor de 30 € per a cadascuna.

El jurat es va reunir el dimecres 17 de novembre de 2021 i ha estat format per Alba Arcos, regidora d'Igualtat de l'Ajuntament, i representants d’AFOSAC, de l’Associació de dones pels 4 Cantons i de l’Escola Pla de les  Vinyes, i les tècniques d'Educació i Comunicació de l'Ajuntament.

Cal destacar que la decisió del jurat alhora de triar el cartell guanyador i els finalistes ha estat difícil atesa la qualitat i originalitat de les obres presentades.

Felicitem a tot l’alumnat de 1r d’ESO per la qualitat dels treballs presentats i a l’Institut en el seu conjunt per tot el treball de sensibilització que estan fent dia a dia per lluitar contra la violència masclista.

Darrera actualització: 19.11.2021 | 15:40