Barcelona Energia arriba a les llars metropolitanes

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 00:00

Les llars de Santa Coloma de Cervelló ja poden contractar el subministrament d’electricitat a Barcelona Energia, la nova comercialitzadora pública d’energia elèctrica 100% renovable de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Barcelona Energia va començar a subministrar electricitat l’1 de juliol de 2018 a edificis i equipaments de l’Ajuntament de Barcelona, i des de gener d’aquest any també dóna servei a ajuntaments, a equipaments i a un màxim de 20.000 llars de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Barcelona Energia proposa un nou model energètic basat en l’eficiència, l’estalvi energètic, l’autoconsum, la generació d’energies 100% renovables i al servei de la ciutadania, i aposta per avançar en la sobirania energètica del territori. Els clients poden participar en les decisions sobre l’empresa, i disposen d’assessorament i acompanyament per gestionar millor el seu consum energètic i reduir la factura elèctrica, amb un servei més transparent que incorpora plataformes de monitoratge, calculadora energètica i factures clares i entenedores.

El servei es pot contractar en línia al web de Barcelona Energia www.barcelonaenergia.cat. Cal escollir la tarifa i emplenar el formulari de contractació.

Per a més informació, també podeu enviar un correu electrònic a l’adreça consulta@barcelona.energia.cat, o bé trucar al telèfon 900 906 807.

Darrera actualització: 01.02.2019 | 14:33