Bona acollida del mòdul d’incidències de l’APP

Divendres, 1 de setembre de 2017

D’ençà que el passat mes de juny va entrar en funcionament la nova plataforma d’incidències “Cuidem Santa Coloma. Fem´ho entre tots” de l’APP de Santa Coloma, l’Ajuntament ha gestionat 50 comunicacions de desperfectes a la via pública enviades per veïns i veïnes, i ha solucionat amb èxit més del 80 per cent.

El mòdul d’incidències de la nova APP de Santa Coloma permet a la ciutadania posar en coneixement de l’Ajuntament desperfectes que observin al carrer, siguin referents a mobiliari urbà o a la via pública, enllumenat, aigua i clavegueram, jardineria i zones verdes, neteja viària i recollida d’escombraries, salut pública o seguretat ciutadana. L’aplicació permet als ciutadans i ciutadanes fer fins a 4 fotografies, que juntament amb una descripció de l’anomalia i la geolocalització mitjançant un plànol de google, poden enviar a l’Ajuntament des del seu dispositiu mòbil, i sense sortir de l’aplicació. 

Un cop rebuda la incidència, el departament corresponent de l’Ajuntament informa la persona que l’ha enviat de com es gestionarà la mateixa, i l’avisa quan l’ha solucionat. En alguns casos les incidències es poden resoldre en pocs dies, altres vegades cal més temps, i en altres o bé no és una competència de l’Ajuntament, cosa que es comunica a la persona, o bé no correspon gestionar-la a través de l’aplicació.

És important tenir en compte que les incidències que requereixen una intervenció urgent, sigui de la Policia Local, de la Brigada d’obres municipal o de qualsevol altre servei, cal comunicar-les a l’Ajuntament,  a la Policia Local (Tel. 669 404 729 - Atenció les 24 hores) o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament (Tel. 93 645 07 00. De dilluns a dijous, de 8h30 a 18h. Divendres de 8h30 a 15h). A través d’aquesta plataforma tampoc es poden enviar incidències de caràcter privat, així com fer consultes o manifestar opinions a l’Ajuntament, donat que no és aquesta la seva utilitat. 

Com podeu descarregar l’app de Santa Coloma?

L’aplicació està disponible per a telèfons mòbils Android i iPhone i és gratuïta. 

Per descarregar-la heu d’entrar a l’aplicació Play Store - GooglePlay (si teniu un telèfon Android) o a l’aplicació AppStore (si teniu un iPhone). 

Al buscador heu d’escriure Santa Coloma de Cervelló, i seleccionar la icona amb l’escut de l’Ajuntament i el text “Santa Coloma de Cervelló - Mostrarium”. Doneu a instal·lar, i us apareixerà la icona de l’app al vostre mòbil.

L’APP us ofereix informació del municipi d’una manera àgil, senzilla i geolocalitzada. Amb aquesta app instal·lada al mòbil podreu consultar informació d’interès, l’agenda d’actes i les notícies més importants, així com rebre avisos sobre els esdeveniments més destacats.

Darrera actualització: 9.02.2018 | 16:18