Buc d’assaig al Centre Cívic Can Baruta

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 00:00

El Centre Cívic Can Baruta disposarà a partir de gener d’un buc d’assaig per a la pràctica i experimentació musical destinat als grups de música del municipi.

Es tracta d’una sala adequada acústicament que compta amb equips de sonorització i bateria per assajar, fer pràctiques d’instruments i desenvolupar projectes creatius en l’àmbit de la música.

El buc està situat a la planta - 1 del Centre Cívic Can Baruta. És una sala àmplia de 32 m2, insonoritzada i adequada acústicament, que compta amb equips de sonorització i bateria que podran utilitzar els grups musicals. Estarà obert a partir del gener, de dilluns a divendres de 10 h a 21.30 h. 

La gestió del buc correspon al Departament de Cultura. Per poder utilitzar la sala cal formalitzar la sol·licitud i fer el pagament de la taxa a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, i és requisit indispensable que un dels membres del grup musical estigui empadronat al municipi. Al gener podreu descarregar la sol·licitud específica al web de l’Ajuntament www.santacolomadecervello.cat. 

Els preus públics per utilitzar el buc d’assaig estan regulats a les ordenances fiscals de l’Ajuntament, i preveuen un preu per a l’ús esporàdic (3 € l’hora per a una persona, i 6 € l’hora per a un grup) i un altre preu per abonaments de 10 hores (24 € per a una persona, i 48 € per a grups). Estaran exemptes del pagament d’aquesta taxa les entitats donades d’alta en el cens municipal d’entitats que necessitin aquest espai per a realitzar activitats musicals. 


El buc d’assaig compta amb els següents equips de sonorització i instruments:

- Una bateria Gretsch competa amb peus 
  i accessoris.
- Un set compert de plats de bateria 
  Zildjian.
- Dos equips de veus: caixa de so autoam-
   plificada de 800 W.
- Una taula de so per connectar micro-
  fonia.
- Quatre micròfons de veu.
- Quatre peus de micro K&M.
- Dos amplificadors de guitarra Fender.
- Un amplificador de baix TC Electrònics.
Els grups només hauran de portar els instruments o aparells musicals no inclosos en el buc.

Darrera actualització: 30.11.2018 | 11:34