Campanya Taló regals graduats per als alumnes de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat de l'Institut Montpedrós

Divendres, 4 de de juny de 2021 a les 09:00

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Institut Montpedrós, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló, posen en marxa avui la campanya "Taló regals graduats", en reconeixement de l'esforç, la constància i el treball ben fet dels alumnes de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat que es graduen aquest curs 2020-2021 i també dels alumnes que es van graduar el curs passat 2019-2020, dues promocions que no han pogut celebrar els actes de graduació a conseqüència de la pandèmia.

L'AFA ha entregat als alumnes, gairebé 400 nois i noies, un xec regal nominatiu per un import de 10 € que podran gastar fins al 31 d'octubre en els comerços associats que participen en la campanya. Els establiments adherits penjaran els cartells de la campanya en un lloc ben visible del seu aparador perquè els i les joves identifiquin els comerços on poden utilitza el taló regal.

Amb aquesta campanya, que reconeix i premia el treball dels alumnes, també es vol potenciar el comerç de proximitat i animar el jovent de la vila a conèixer i fer les seves compres al nostre poble.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 09:37