Comença la vacunació contra la grip i la tercera dosi contra la covid per a majors de 70 anys

Divendres, 29 d'octubre de 2021 a les 12:00

Aquest any s’ha avançat la campanya de vacunació contra la grip, i avui al nostre municipi ja s’han administrat les primeres dosis a persones majors de 70 anys, que a més han rebut una tercer dosi de reforç contra la covid.  

Al nostre municipi hi ha 950 persones majors de 70 anys, que seran citades per vacunar-se al llarg dels pròxims divendres al CAP de Santa Coloma. Avui ja han estat estan citades 65 persones per rebre les dues vacunes. Cadascuna de les dues punxades  es fa un  braç perquè d’aquesta manera, si hi hagués alguna reacció, es podria identificar fàcilment  quina de les dues  vacunes l’ha causat. Per rebre la tercera dosi de la vacuna contra la covid és necessari que hagin passat com a mínim 6 mesos des de la recepció de la segona dosi.

Aquest any és més important que mai vacunar-se contra la grip, ja que s’espera una variant de grip molt forta i  la coexistència de les dues malalties possibiliten que una persona s’infecti dels 2 virus i això augmentaria molt el risc, especialment en persones vulnerables.

Darrera actualització: 29.10.2021 | 14:26