Comencen les obres de rehabilitació de la masia de Can Roc i l'antic ajuntament

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 11:00

Dimecres 16 de novembre es va signar l’acta d’inici de les obres de rehabilitació de la Masia de Can Roc, i ja estan en marxa les obres a l'antic Ajuntament.

En el cas de la masia de Can Roc la voluntat és garantir-ne la preservació amb una primera fase d’obres, prèvia a una rehabilitació integral: està prevista la renovació de la coberta de l’edifici, i també se’n canviaran les travesses de fusta i s’hi farà el forjat que separa la planta baixa de la planta pis. L’actuació es finança al 50 % amb una subvenció que ha aconseguit l’Ajuntament de la Diputació de Barcelona.

En el cas de l’antic ajuntament es preveu realitzar-hi una nova redistribució i instal·lar-hi un ascensor per a salvar les barreres arquitectòniques que presenta. Les obres es completaran amb la creació d’una entrada a la part que dona al carrer de l’Església, la instal·lació d’aerotèrmia, la recuperació de la coberta vista —sense el fals sostre— i la millora dels aïllaments tèrmic i acústic.

Aquetes obres es realitzen en el marc de la feina de racionalització i impuls als equipaments municipals que desenvolupa l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Darrera actualització: 18.11.2022 | 15:09

Imatges