Connecta’t amb l’esport a l’aire lliure al Camp de Futbol Municipal Eusebi Güell

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 18:00

Les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Eusebi Güell obren les seves portes a la ciutadania del 23 de juny al 30 de juliol, amb una programació d'activitats físiques individuals gratuïtes a l'aire lliure, amb cita prèvia, limitació d'aforament i les garanties de seguretat que exigeix la situació d'alarma sanitària.

Les activitats es faran en horari de matí i tarda, dimarts i dijous. Tot i que la major part de la graella va adreçada a públic entre 14 i 59 anys, la franja de 10:00  a 10:45 està reservada per a les persones majors de 60 anys. Les activitats seran dinamitzades per l'empresa de serveis Esportius Emergències Setmil.

Durant les sessions guiades hi haurà personal que vetllarà perquè es mantingui la zona de separació entre persones de 25 m2, els espais per a la pràctica esportiva estaran delimitats i es netejaran i desinfectaran en acabar cada sessió. Caldrà fer l'ús de mascareta fins a l'espai assignat i es recomana portar tovallola i aigua.

Inscripcions

Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció.

El full d’inscripció s’ha d’enviar per correu electrònic al correu scc.regidoriaesports@santacolomadecervello.cat.

Per fer la inscripció també s’haurà d’entregar el full de cessió de drets de imatge emplenat i signat.

També es pot fer la reserva d’inscripció trucant al telèfon 93 645 07 00 (Extensió 402), dilluns a divendres de 12:00 h a 14:30 h .

El Departament d’ Esports respondrà a la persona, si s’ha acceptat la inscripció o queda a la llista d’espera, per si alguna persona cedeix la seva plaça.

Darrera actualització: 13.07.2020 | 17:53