Cooperativa d’activitats i emprenedoria Calidoscoop

Divendres, 31 de març de 2017 a les 08:00

Els trenta ajuntaments de la comarca del Baix Llobregat i el Consell Comarcal del Baix Llobregat han posat en marxa a la comarca una Antena de la Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria (CAE) Calidoscoop. 

Aquesta és una cooperativa de i per a persones emprenedores que vulguin formar part d’un projecte empresarial col·lectiu.

Els objectius principals del CAE són la creació d’empresa i generació d’ocupació, incrementar les garanties dels projectes i reduir la precarietat de les persones emprenedores, generar negoci conjunt i evitar l’aïllament de les persones emprenedores.

La Cooperativa d’Activitats i Emprenedoria (CAE) ofereix un paraigua jurídic i administratiu col·lectiu que permet a les persones emprenedores tenir una nòmina i cotitzar en el Règim General de la Seguretat Social, 365 dies a l’any, i gaudir dels serveis mancomunats de gestió i legals. A la cooperativa els socis i les sòcies s’integren i, si ho volen, poden participar en activitats col·lectives que els permeten generar negoci per fer créixer els ingressos, mentre cada membre manté la independència comercial de la seva activitat.

Per donar a conèixer aquest servei es realitzaran diferents sessions informatives. Per participar, cal formalitzar la inscripció.

Divendres 7 d’abril a les 9h30
AL Centre de Promoció 
Econòmica Molí Fariner
Camí del Riu, s/n - Martorell

Dimecres 19 d’abril a les 12h
A Can Calderón
Carrer Andorra 64 - Viladecans

Dimecres 26 d’abril a les 12h
A Centreserveis
Carretera de la Santa Creu de Calafell, 
km 33 - Sant Boi

Més informació: 
AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ
Regidoria de Promoció Econòmica 
Telèfon: 93 645 07 00
De dilluns a divendres de 10h a 14h30
Mª del Mar Frias, tècnica d’Inserció Laboral.

Darrera actualització: 13.02.2018 | 14:14