Demà comença el termini per demanar els ajuts extraordinaris per activitats de lleure educatiu que ha aprovat la Generalitat

Dimarts, 14 de juliol de 2020 a les 12:00

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha publicat la convocatòria de l'ajut extraordinari a les famílies per fer econòmicament més accessibles les activitats del lleure educatiu a Catalunya. El termini per a presentar la sol·licitud comença dimecres 15 de juliol i finalitza el 14 de setembre a les 15:00 h.

Qui podrà sol·licitar l’ajut?
Famílies de Catalunya amb ingressos anuals bruts inferiors a 25.180,44 € que inscriguin els seus fills i filles d’entre 3 i 17 anys a activitats de lleure educatiu. Les famílies tenen dret a un ajut econòmic per cada fill/a inscrit.

En què consisteix l’ajut?

  • Ajut de 100 € si la inscripció és per participar en colònies, acampades, estades esportives, rutes, rutes esportives o camps de treball.
  • Ajut de 80 € si la inscripció és per a una activitat sense pernoctació.

És incompatible amb altres ajuts?
Aquest ajut és incompatible amb beques i altres tipus d'ajudes econòmiques concedides per entitats o altres administracions per a la mateixa finalitat destinades a la mateixa activitat.

Quan?
El termini per a presentar la sol·licitud és del 15 de juliol fins al 14 de setembre de 2020 a les 15:00 h

El formulari de sol·licitud normalitzat estarà disponible a l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 14.07.2020 | 13:06