Digues adéu al plàstic!

Dijous, 4 de d’abril de 2019 a les 10:27

Vine a l'Ajuntament i et donarem tres bosses reutilitzables per a la compra a granel. Oblida't de generar les bosses de plàstic sense nanses i d'un sol ús, contaminants i nocives per al medi ambient.

Quan comprem, molta gent utilitzem carro, cabàs o bosses de roba, però què passa amb les bosses de plàstic sense nanses? Les que fem servir per comprar fruita i verdura, però també per transportar-hi embotit, formatge, carn o peix? Compta les bosses de plàstic que consumeixes cada setmana i fes càlculs.
Segons el tipus d'establiment, com ara al mercat de pagès o petites botigues, podem demanar que ens ho posin a qualsevol bossa de roba o directament al cabàs. Als supermercats però, si comprem molta quantitat d'un producte, no tenim més remei que agafar una bossa de plàstic d'un sol ús.

Per això us oferim una alternativa: bosses de polièster (lliure de BPA i amb el certificat OEKO TEX de la UE que garanteix l'absència d'elements nocius) que permeten veure el contingut i enganxar l'etiqueta del pes al cordill, evitant produir plàstics innecessàriament (es calcula que per cada bossa deixem de produir-ne 24 d'un sol ús). A més, aquestes bosses estan confeccionades per la Fundació Portolà situada al nostre municipi, contribuint així a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Vine a l’Ajuntament!!
Oficina d’Atenció Ciutadana

De dilluns a dijous de 8.30 h a 18.00 h, i divendres de 8.30 h a 14.30 h
Us donarem tres bosses reutilitzables per habitatge, perquè us oblideu de generar, almenys, les bosses de plàstic sense nanses, d’un sol ús.
Com més les utilitzis, més contribuiràs a protegir la natura.
Fins a exhaurir existències.

Darrera actualització: 04.04.2019 | 11:13