Educació per a la mobilitat segura a l'Escola Colònia Güell amb la Policia Local

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 09:00

Agents de la Policia Local han treballat amb els infants de 6è de l'Escola Colònia Güell les normes que hem de seguir quan passegem pel carrer o circulem en bicicleta per la carretera per garantir la nostra seguretat i la dels altres.

Aquestes activitats d'educació per a la mobilitat segura s'imparteixen cada any a les escoles del municipi. El passat mes de febrer va ser el torn dels alumnes de 5è de l'Escola Pla de les vinyes.

Després de treballar aspectes teòrics i pràctics a l'escola, els i les alumnes han fet una sortida en bicicleta pel poble conduïts per agents de la Policia Local. Ha estat un passeig molt segur i tranquil on els infants han posat en pràctica els consells que han treballat a classe sobre autoprotecció, han fet cas de la normativa i els senyals de trànsit que ens permeten compartir la via publica amb els altres vehicles i els vianants, i han après a reconèixer les situacions de perill i com han d'evitar-les. L'activitat s'ha completat amb un circuit d'habilitats i capacitats en el pati de l'escola.

El curs passat aquestes classes d'Educació per a la mobilitat segura no es van poder realitzar presencialment, i la Policia Local de Santa Coloma de Cervelló va publicar una pàgina d'educació viària on les famílies podeu trobar tots els recursos i la programació que s'utilitza en aquestes xerrades.

Darrera actualització: 25.05.2021 | 09:41