El 23 de Juliol comença el tractament periòdic de paneroles i desratització al municipi

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 12:15

El próxim dijous 23 de Juliol començarà el tractament periòdic contra les paneroles i desratització. Es farà a tot els registres de clavegueram del municipi i tindra una durada de 3 dies (dijous 23, divendres 24 i dilluns 27).

El tractament contre les paneroles es fa amb pintura biocida, que té una durabilitat més alta que els gels utilitzats habitualment i permet controlar de manera més eficaç aquesta plaga. Us recordem que després dels tractament és més fàcil veure les paneroles pel carrer, ja que els primers efectes del producte aplicat són de desorientació i atordiment fins que acaben morint. 

El tractament contra les rates es fa mitjançant la col·locació de paranys.

Tant la pintura biocida com els paranys es posen dintre dels registres del clavegueram, de forma que ni animals ni persones entren en contacte directe.

No obstant això, si teniu dubtes, o continueu veient paneroles uns dies després del tractament, no dubteu en comunicar-ho a l'Ajuntament indicant la zona on es troben per telèfon (93 645 07 00), correu electrònic (scc.ajuntament@santacolomadecervello.cat) o per mitjà de l'aplicació d'incidències de l'APP de Santa Coloma de Cervelló.

Darrera actualització: 06.11.2020 | 16:56