El 29 de setembre s’obre el termini per sol·licitar les ajudes extraordinàries per al comerç local i autònoms aprovades per l’Ajuntament

Dilluns, 28 de de setembre de 2020 a les 14:00

Del 29 de setembre al 30 d’octubre de 2020 poden sol·licitar les ajudes extraordinàries que ha aprovat l’Ajuntament els comerços i treballadores autònoms de Santa Coloma de Cervelló que es van veure obligats a tancar i suspendre la seva activitat professional durant l’estat d’alarma, o bé que han vist reduïda de forma substancial la seva facturació.

Recordar que, tal com s’exposa a les bases aprovades el passat 23 de juliol de 2020 i publicades l’11 d’agost al BOPB:

  • Els ajuts per a les persones autònomes s’adjudicaran per concessió directa.
  • Els ajuts per als comerços s’atorgaran per la modalitat de concurrència competitiva.

A les bases de la convocatòria podeu consultar els requisits, criteris i procediment d’atorgament dels presents ajuts.

On i quan s’han de presentar les sol·licituds?

Del 29 de setembre al 30 d’octubre de 2020

IMPORTANT: Ateses les mesures de seguretat i prevenció  provocades per  la COVID-19, la sol·licitud de l’ajut es realitzarà de manera telemàtica i amb un certificat electrònic. Com ho has de fer:

  1. Entra a la finestreta electrònica de tramitació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, i omple la instància genèrica.
  2. Adjunta el model de sol·licitud de l’ajut. OBLIGATORI. (Document format Word que podeu trobar a la banda dreta d’aquest enllaç, a on consten: a) el formulari; b) la declaració responsable; c) la graella de declaració de despeses i d) model d’autorització per ser si voleu ser representats/ades)
  3. Adjunta pdf o imatge de la documentació que es demana a les bases de la convocatòria i consten al model de sol·licitud de l’apartat anterior. (Recordeu que hi ha documentació que pot consultar la mateixa administració)

Per fer la tramitació telemàtica cal certificat electrònic. Trobaràs més informació al web de l’Ajuntament.

De manera excepcional, si la persona sol·licitant no pot fer la presentació telemàtica, es podrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament:

Darrera actualització: 28.09.2020 | 14:23