El Capritx d'en Carles Bermell i El Racó de Can Valentí, a la Guia Sabors de l'Horta 2019

Dimecres, 13 de febrer de 2019 a les 09:00

La gastronomia del Baix Llobregat està de moda i torna a ser protagonista representada pel col·lectiu gastronòmic "Sabors de l'Horta 2019", una iniciativa del Consorci de Turisme i el Parc Agrari del Baix Llobregat que reuneix a un total de 53 restaurants de la comarca.

Dos restaurants del nostre municipi, El Capritx d'en Carles Bermell i El Racó de Can Valentí, s'han tornat a sumar a la proposta d'aquest any, i junt amb altres 51 restaurants de la comarca, oferiran durant tot l'any a les seves cartes propostes gastronòmiques amb els productes que es cultiven al Parc Agrari del Baix Llobregat, que gaudeixen del distintiu "Producte FRESC" que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

En aquesta edició 2019 s'incorporen 10 restaurants dels municipis de Castelldefels, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, i Sant Joan Despí.

Els Sabors de l'Horta és la millor manera de descobrir la gastronomia de la nostra comarca. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se sumen les cireres, els espàrrecs, les bledes, el bròcoli, calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps del Parc Agrari, a més del reconegut pollastre Raça Prat. Els i les xefs del col·lectiu Sabors de l'Horta, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes.

La proposta gastronòmica es recull a la nova Guia de Restaurants Sabors de l'Horta del Baix Llobregat 2019, que es pot trobar als restaurants del col·lectiu, punts d'informació de la comarca i fires gastronòmiques. També us la podeu descarregar en aquest enllaç.

Trobareu més informació al web www.productefresc.cat


Mercats de pagès de la Colònia Güell

I per comprar producte, recordeu que tots els dissabtes podeu comprar al Mercat de Pagès de la Colònia Güell, on trobareu tot tipus de fruites i verdures fresques i de proximitat, en un espai on la pagesia de la comarca posa a l'abast de tothom la qualitat excel·lent del producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat.
Per a més informació, entreu a www.productefresc.cat.


Visites al Parc Agrari del Baix Llobregat

Com a novetat, en aquesta nova temporada, a més de degustar els productes en els restaurants Sabors de l'Horta o visitar els Mercats de Pagès, tots els diumenges s'organitza una activitat en família, divertida i experiencial, per descobrir els productes frescos i de temporada del Parc Agrari. La masia Can Comas, seu del Consorci del Parc Agrari, serà l'escenari de l'activitat.

Per a més informació i reserves, entreu al web http://turisme.elbaixllobregat.cat/activitatcarxofes o envieu un correu electrònic a cancomas@gruptransversal.com.

Darrera actualització: 13.02.2019 | 14:47