El Centre de Recursos Juvenils Can Carletes, referent del jovent del poble

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 10:00

L'any 2018, el Centre de Recursos Juvenils Can Carletes de Santa Coloma de Cervelló ha registrat un total de 6.348 usos i 1.349 consultes al Servei d'Informació Juvenil, convertint-se en un referent per a la població jove del poble.

Aixó es tradueix en les vegades que els adolescents i joves han acudit al centre per tal de gaudir d'alguns dels serveis o instal·lacions que els hi ofereix, com la ludoteca, els tallers i cursos que es programen al llarg de l'any sobre diverses temàtiques, la pista d'eskate, el circuit de calistènia, entre d'altres (6.348), i les vegades que s'han adreçat al Punt d'Informació Juvenil per fer algun tipus de consulta (1.348).

El perfil dels joves que més ha visitat el Servi d'Informació Juvenil al llarg del passat any correspon al grup d'edat de 16 a 25 anys, i les temàtiques més consultades són les dels àmbits d'educació i formació, salut, lleure i treball. Des d'aquest servei s'atén també a famílies i adolescents que demanen orientació en aquests i en altres temàtiques.

Els i les joves també són presents en altres actes i serveis que s'ofereixen en altres espais, com l'Aula d'Estudi Nocturna de la Biblioteca Pilarin Bayés, o les activitats d'oci organitzades per la regidoria i per les entitats del municipi.

El Centre de Recursos Juvenils és un equipament municipal que ofereix un seguit de serveis i activitats a adolescents i joves del poble, i s'ha convertit en un espai de referència per a les persones joves del poble, cohesionant, integrant i facilitant un espai de relació entre els joves. El centre compta amb un equip educatiu que treballa aplicant metodologies participatives, vivencials i dinàmiques amb l'objectiu d'acompanyar les persones joves en el seu procés vital, donant resposta a les seves necessitats i demandes, i a les del seu entorn.

L'equip educatiu del Centre de Recursos Juvenils es mostra satisfet amb aquestes xifres, tot i que creuen que encara queda molta feina per fer i molts i molts joves als quals arribar i donar a conèixer l'espai. Per això continuen treballant per millorar, i agraeixen a tots els i les joves que han confiat en l'equip de joventut per acompanyar-los en un moment o altre en el seu procés vital, i esperem haver-vos ajudat i continuar fent-ho.

Recordem als joves i a les famílies que poden contactar amb el CRJCan Carletes de dimarts a divendres, de 16.30 h a 20.30 h, ja sigui visitant les seves instal·lacions al Parc de Can Carletes al carrer Sant Jordi, 25; telefònicament, al 93 634 18 26; i per WhatsApp, al mòbil 669 12 52 54.

Darrera actualització: 12.02.2019 | 09:47