El comerç amb nom de dona

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 10:30

Aquest 8 de març l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló visibilitza i reconeix el paper imprescindible que tenen les dones al comerç local i de proximitat.
 

Els comerços del nostre municipi estan gestionats o dirigits majoritàriament per dones que ens acompanyen en la nostra quotidianitat i ens fan més fàcil aquest dia a dia.

Al llarg dels propers dies i setmanes coneixereu una mica més aquestes dones que representen l’essència del nostre comerç mentre ens expliquen com viuen la tasca que desenvolupen.

Elles, que afronten l’equilibri el seu temps personal, social, familiar i laboral alhora que ofereixen els millors serveis al municipi; elles que són exemple de lideratge; elles, que escriuen la història viva del poble i dels seus veïns i veïnes.

Les mateixes que han estat al capdavant d’activitats que han resultat i resulten clau, durant la pandèmia provocada per la Covid-19 i la situació de crisi excepcional que se n’ha derivat.

Et convidem, doncs, a seguir passejant pels carrers del poble, a entrar a la seves botigues, a xerrar amb elles i a fer-ho recordant que són elles les que continuen movent el món, mentre, malauradament, encara han de topar-se amb massa obstacles.

Avui 8 de març arrenca aquest projecte amb la publicació d’una entrevista i la corresponent fotografia de cada una de les dones que han participat. Coneix a totes les dones en aquest enllaç

I durant els pròxims dies, coneix-les una a una a les xarxes socials de l'Ajuntament: Facebook, Telegram i Twitter.

Per presentar-les seguirem l’ordre l’alfabètic; malgrat totes elles són igualment importants. Volem que les coneguis una a una, que cada una d’elles sigui la protagonista per un dia.

Posem en valor i reconeixem el talent femení al comerç de Santa Coloma

Darrera actualització: 08.03.2021 | 17:36