El comerç local canvia «una rosa per un dibuix»

Dilluns, 8 d’abril de 2024

La campanya vol recordar, durant la diada de Sant Jordi, la qualitat i proximitat que ens ofereixen els establiments del municipi

El pròxim 23 d’abril, els infants de Santa Coloma de Cervelló estan convidats a prendre part en la campanya «Una rosa per un dibuix», promoguda de manera conjunta per l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament del nostre municipi, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

En concret, entre les 12 i les 19.30 hores de la diada de Sant Jordi, els nens i nenes poden bescanviar per una rosa un dibuix relacionat amb Sant Jordi i el comerç fet per ells i elles. Les seves creacions poden ser lliurades a El Panet, a l’Estanc i Quiosc de la Chari o a l’Estanc Sofía Moraño García. D’aquesta manera, a més d’afegir-se a una jornada tan especial com és la celebració del patró de Catalunya, el comerç local vol destacar també algunes de les seves principals característiques, com la seva especialització, la proximitat amb la clientela del municipi i el coneixement que en té.

Els dibuixos s'han de fer sobre una plantilla feta especialment per a la diada i que us podeu descarregar en aquest enllaç en format pdf.

Darrera actualització: 9.04.2024 | 13:13