El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat presentarà les seves propostes

Dilluns, 30 d'abril de 2018 a les 00:00

Durant el mes de maig el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat presentarà al nostre municipi les diferents propostes que han elaborat les comissions durant el passat any. El consell és un òrgan de consulta i de participació que es va crear l’any 1995 amb l’objectiu d’articular públicament les demandes de la gent gran de la comarca. Des de llavors, el Consell de la Gent Gran ha estat un espai de deliberació i de reivindicació per a la millora de la qualitat de vida de les persones grans. 

La presentació es realitzarà en dos actes, que es celebraran als dos Casals de la Gent Gran del nostre poble. Intervindran l’alcaldessa, Anna Martínez; la consellera de Gent Gran del Baix Llobregat, Vicky Castellanos; la regidora de Gent Gran, Júlia Fernández; la tècnica comarcal de gent gran, Mònica Chaves; i la delegada de Santa Coloma i el delegat de la Colònia Güell al Consell Consultiu,
Maria Carme Casanova i Gregori Castell. L’acte de presentació inclou la projecció del vídeo elaborat per les delegades i delegats del Consell i la presentació d’algunes de les principals propostes.

CASAL DE LA GENT GRAN DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ
Dijous 3 de maig, a les 17 h
Xerrada sobre pensions, a càrrec de Pedro T. Fernández, responsable de la Unió de Jubilats i Pensionistes d’UGT Baix Llobregat i delegat del Consell Consultiu.
Plaça de les Vinyes, s/n

CASAL DE LA GENT GRAN DE LA COLÒNIA GÜELL
Dimecres 16 de maig a les 17 h
C/ Claudi Güell, 1 (Colònia Güell)

Darrera actualització: 02.05.2018 | 09:38