El conseller d'Interior de la Generalitat visita Santa Coloma de Cervelló

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 14:00

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Ignasi Elena, ha visitat aquest matí Santa Coloma de Cervelló i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde, Jordi Bartolomé, el 1r tinent d'Alcaldia, David Quilabert i la 2a tinent d'Alcaldia, Maria Pau.

El conseller ha estat rebut per l'alcalde i regidors i regidores del consistori i una representació dels diferents cossos de seguretat que actuen al municipi, i ha signat el llibre d'Honor.

Durant la reunió s'han tractat assumptes relacionats amb la seguretat al municipi, i s'ha destacat com un fet positiu que l'índex de delictes al municipi tendeix a la baixa, amb una reducció del 10% dels fets delictius i amb una ràtio de delictes per mil habitants molt per sota de la mitjana de tot Catalunya, arribant gairebé a la meitat.

També han parlat de la situació d'inestabilitat que genera en les plantilles de la Policia Local dels municipis petits l'actual sistema de funcionament i contractació. En aquest sentit, s'ha plantejat la possibilitat d'establir un procés de selecció unificat a la comarca del Baix Llobregat amb la constitució d'una borsa d'agents de Policies Locals per als municipis de la comarca que permeti agilitzar la contractació d'agents.

Darrera actualització: 12.01.2023 | 17:30

Imatges