El CRJ Can Carletes obrirà també els caps de setmana

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 15:00

El Centre de Recursos Juvenils Can Carletes amplia el seu horari i obrirà les instal·lacions exteriors els dissabtes a partir del pròxim 20 de març. Els mesos de juny, juliol i setembre també obrirà els diumenges.

Els dissabtes de 16:30 a 20:30 els i les joves podran accedir a l’exterior del centre i gaudir de la calistènia o l’skate park i estrenar les noves instal·lacions esportives com son la cistella de bàsquet, la porteria de futbol, la taula de ping pong o el rocòdrom. Per fer-ho, i seguint les recomanacions sanitàries per la COVID-19, caldrà fer reserva prèvia al whatsapp 669 125 254 o al correu electrònic cancarletes1@gmail.com.

I els mesos de juny, juliol i setembre Can Carletes estarà obert els dissabtes i també els diumenges de 16:30 a 21:30 h aprofitant que els dies són més llargs.

Per poder dur a terme aquesta actuació s’ha contractat el servei de monitoratge pels caps de setmana que permetrà incorporar  a una persona que dinamitzarà l'espai els dissabtes i els diumenges i que s’afegeix a l’equip de joventut de Can Carletes.

Durant la setmana el CRJ Can Carletes obre de dimarts a divendres de 16:30 a 20:30, i a més dels espais exteriors també s'hi pot accedir al Servei d'Informació Juvenil, sempre amb cita prèvia.

Aquesta és una actuació que recull el Pla Local de Joventut 2020-2025 de Santa Coloma de Cervelló. L'eix de Lleure, creació i experimentació proposa l'obertura del CRJ Can Carletes el caps de setmana perquè els i les adolescents i joves en facin ús lúdic amb l'objectiu de mantenir i generar nous espais que combinin l'oferta lúdica i la socioeducativa amb la presència de dinamitzadors que condueixin els diferents espais i serveis.

Animem a tots i totes les joves del municipi a gaudir del fantàstic entorn que disposa el CRJ Can Can Carletes.

Darrera actualització: 17.03.2021 | 17:46

Imatges

El CRJ Can Carletes obrirà també els caps de setmana El CRJ Can Carletes obrirà també els caps de setmana El CRJ Can Carletes obrirà també els caps de